Udruga “Hrvatska Mati” s ponosom predstavlja Kristinu Brkić kao svoju glasnogovornicu.

Udruga “Hrvatska Mati” s ponosom predstavlja Kristinu Brkić kao svoju glasnogovornicu. Izuzetno ju cijenimo kao osobu s bogatim iskustvom u području komunikacija i javnog nastupa.

Kristinu Brkić
Kristinu Brkić

 

Kao glasnogovornica udruge “Hrvatska Mati”, Kristina je predana promicanju vrijednosti i ciljeva udruge. Sa svojim znanjem i stručnošću, ona je ključna osoba za uspostavljanje komunikacije s medijima, javno predstavljanje udruge te prenošenje važnih poruka i informacija javnosti.

Smatramo da posjeduje osebujnu i strastvenu sposobnost artikuliranja te predstavljanja stajališta udruge na jasan i uvjerljiv način. Njezina stručnost u komunikacijskim strategijama osigurava da poruke udruge budu pravilno predstavljene i shvaćene od strane šire javnosti.

Uz svoje stručne vještine, Kristina posjeduje iznimnu predanost i entuzijazam za rad udruge “Hrvatska Mati”. Osobna posvećenost ciljevima udruge i promicanju dobrobiti te prosperiteta hrvatske nacije čini je nezamjenjivim članom tima. Ima već prepoznatljiv stil aktivističkog djelovanja putem društvenih mreža da nam je čast što je pristala postati esencijalan dio udruge koji će sudjelovati u stvaranju mnogih projekata u budućem radu naše udruge.

Uz Kristinu Brkić kao glasnogovornicu, udruga “Hrvatska Mati” ima snažan glas u javnosti i nastavlja svoj rad na ostvarivanju svojih ciljeva i misije.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print