ZAGREB VOLI I NEROĐENE

Ove godine Grad Zagreb dodjelom svojih nagrada promiče kulturu smrti i manipulira svoje građane na temu dostupnosti pobačaja.

Dvije nagrade iz ovogodišnjeg opusa u svojim obrazloženjima promiču eklatantne neistine o nedostupnosti pobačaja u Hrvatskoj i Zagrebu, te ustavom definirani priziv savjesti smatraju “preprekom ka zdravlju”.

Stoga ovim putem šaljemo poruku Tomislavu Tomaševiću i “gospodi” iz Možemo:

Niti je trudnoća bolest, a niti je pobačaj benigno kontracepcijsko sredstvo, nešto što će se “odraditi” između kave na špici i večernjeg izlaska!

Kultura i svjetonazor koje sadašnja gradska vlast želi nametnuti građanima Zagreba predstavlja svjetovno viđenje jedne moralno devijantne ideološke manjine, pri čemu se Tomašević ne preza upotrijebiti niti sredstva represije i zabrane.

Na njegovu žalost, Zagreb nije slijep i vidi njegovu posvemašnju nesposobnost od uništavanja gradskih tvrtki i financija, poplava, brisanja braniteljskih murala, ukidanja roditeljskih poticaja, prometnog kolapsa, pa sve do prekrivanja grada smećem i nepokošenom travom.

Kada se to sve sabere, izgleda da su u dvije godine njegovog mandata pobačaj i briga za određene seksualne manjine jedini Tomaševićev posao, te je zadnje vrijeme da se on probudi iz svojeg raznobojnog sna i shvati da Zagreb voli i nerođene!

Herman Vukušić
Zamjenik predsjednika Udruge Hrvatsko bilo

Ljiljana Dragić
Predsjednica Udruge Hrvatska Mati

Gordan Šebalj
Predsjednik Udruge Hrvatski ratnik

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print