Uspješno surađuje s odvjetničkim uredom Martina Sherrija

Udruga Hrvatska Mati sa zadovoljstvom objavljuje da već više od godinu dana uspješno surađuje s odvjetničkim uredom Martina Sherrija.

 

Imamo sreće da odvjetnik Martin Sherri predano vjeruje u ljepotu pravnog procesa i smatra da pravda ima svoje mehanizme koje samo treba znati koristiti. Vizionarski , ali i multidisciplinarno pristupa analizi cijele situacije te je bio voljan upustiti se u u izazovan slučaj očuvanja stečenih prava korisnika mjere Roditelj odgojitelj putem pravomoćnih pojedinačnih akata. Kliknuo je u naše živote u počecima mračnog razdoblja i pružio nam je svjetlo rješenja. Njegova strast i energija te razmišljanje izvan špranciranog pružaju nam nadu da dobro u ljudima je ipak prisutno svuda oko nas i kada najmanje očekujemo zatvaranjem jednih vrata, otvaramo druga. Osebujna individualnost i nekonvencionalan pristup iskazuje se u samim riječima koje koristi kao britko oružje, ali i kao sredstvo koje ohrabruje, liječi, pruža empatiju, motivaciju i snagu. Riječi su upečatljive i ne nestaju samo u pokušajima nego vjerodostojno dovode do djela. Ovaj put u pružanju ekspertne pravne pomoći, savjetovanja i zastupanja prvenstveno naše djece jer kako je i sam rekao on je zgrožen da se ne stavlja u prvi plan sudbina više tisuća maloljetne djece te posljedice kršenja ljudskih prava. Toliko o socijalnoj osjetljivosti trenutno vladajućih u Zagrebu.

Svim članovima Udruge Hrvatska Mati (UHM) uz angažman cijenjenog odvjetnika Martina Sherrija,
omogućili smo pravnu pomoć, savjetovanje i zastupanje u vezi s njihovim pravnim problemima. Put je bio trnovit, ali uz veliko zadovoljstvo ističemo da smo na taj način olakšali pristup pravnoj pomoći našim članovima i pomogli im u rješavanju njihovih pravnih pitanja.

Isto tako, najveći meritum svega je zahvalnost odvjetniku Martinu Sherriju na njegovom nesebično odvojenom vremenu i trudu koji je posvetio našim članovima. To nije osoba kojoj naš slučaj ostaje iza uredskih vrata. Zahvalnost je čak i u ovom slučaju preslab izraz , ali može utjecati na svaku situaciju u kojoj se nalazimo te širiti bogatstvo djela i riječi. Zahvaljujući njegovoj stručnosti, savjetima i zastupanju, mnogi su od naših članova uspješno riješili svoje pravne probleme i lakše se nosili s izazovima u tom području.

     Željeli bismo pozvati sve roditelje odgojitelje u Zagrebu koji se suočavaju s problemom mjere Roditelj odgojitelj da nam se slobodno jave, bez zadrške i predrasuda pomažemo svima. Stojimo na raspolaganju svima, bez obzira na to jesu li članovi naše udruge ili ne.
Udruga Hrvatska Mati nastavlja raditi na poboljšanju kvalitete života svojih članova i zajednice te se radujemo nastavku poticajne i plodonosne suradnje s odvjetničkim uredom Martina Sherrija.

     Nadamo se da će ovaj poziv i zahvala potaknuti sve koji se suočavaju s pravnim problemom mjere Roditelj odgojitelj da se obrate našoj udruzi i odvjetničkom uredu Martina Sherrija te da ste svjesni da ćemo vam pružiti pomoć i podršku koja vam je potrebna.
Nepravda učinjena makar samo jednom čovjeku je prijetnja svima i održanju pravednog poretka.
Od neispunjavanja predizbornih obećanja do kaotičnog domino efekta obmana, zamaskiranih u kompenzacijske mjere koje to nisu.
Bez pojedinačne pravne borbe nema kraja tome, a Udruga Hrvatska Mati stoji iza vas.

S poštovanjem,
Upravni odbor UHM

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print