Kulturni spektakl, Ninska šokolijada

Udruga Hrvatska Mati s ponosom je sudjelovala kao gost 16.07.2023. na Kulturnom spektaklu, Ninskoj šokolijadi. Ova izvanredna manifestacija organizirana je s nevjerojatnim trudom od strane Turističke zajednice grada Nina.

Turistička zajednica grada Nina je uložila ogroman trud u oblikovanje svake pojedinosti Ninske šokolijade, koja je daleko više od običnog okupljanja ljubitelja delicija. Ona je istinski kulturni spektakl koji slavi našu baštinu, kreativnost i strast prema gastronomiji.

Udruga Hrvatska Mati želi izraziti iskrenu pohvalu organizatoru, Turističkoj zajednici grada Nina, za njihov neumorni rad i posvećenost u oblikovanju ovog jedinstvenog događaja. Trud je uistinu rezultirao kulturnim spektaklom koji nas je sve oduševio.

Ninska šokolijada je pružila nevjerojatno iskustvo posjetiteljima, koji su imali priliku uživati u bogatstvu naše kulture, kreativnosti i ljubavi prema gastronomiji. Zahvaljujući Turističkoj zajednici grada Nina, ova manifestacija je postala jedan od najcjenjenijih događaja u našem kraju.

Udruga Hrvatska Mati je s ponosom sudjelovala kao gost na ovoj nevjerojatnoj šokolijadi. Bili smo oduševljeni prilikom pridružiti se ovom događaju koji slavi naše naslijeđe i strast prema gastronomiji.

Još jednom, želimo istaknuti našu duboku pohvalu Turističkoj zajednici grada Nina za njihov trud i posvećenost u organizaciji ovog spektakularnog kulturnog događaja. Ninska šokolijada je bila nezaboravno iskustvo za sve nas i radujemo se budućim prilikama za suradnju.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print