Suradnja s našim dragim prijateljima iz Udruge Hrvatski ratnik

Dragi članovi i prijatelji naših udruga, imamo nevjerojatnu vijest koju želimo podijeliti s vama. Sa zadovoljstvom objavljujemo da smo uspostavili suradnju s našim dragim prijateljima iz Udruge Hrvatski ratnik.

 

 

Kao udruge koje dijele iste vrijednosti i ciljeve, zajednički ćemo raditi na projektima koji će promovirati zaštitu obitelji, podržati zlostavljane žene i očuvati tradiciju obitelji.

Ova suradnja znači nam puno. Svakako ne samo zbog ciljeva koje smo postavili već i zbog emocija koje stvaraju. Zajedno ćemo stvoriti novu obitelj, jaču i složniju nego ikad prije. Hvala Udruzi Hrvatski ratnik i njenom predsjedniku Gordanu Šebalju na povjerenju i podršci koju su nam pružili.

Osim što ćemo zajedno raditi na demografskim pitanjima i projektima, želimo izraziti našu solidarnost s našim prijateljima u Udruzi Hrvatski ratnik. Uvijek ćemo biti tu jedni za druge, pružajući ruku prijateljstva i podršku u teškim trenucima.

Ova suradnja je velika stvar za naše udruge i za našu zajednicu. Pozivamo vas da se pridružite našoj borbi za zaštitu obitelji i očuvanje vrijednosti koje su nam svima bitne. Slijedite nas na našim društvenim mrežama kako biste bili u toku s našim aktivnostima i projektima.

Hvala vam što ste dio naših udruga i što zajedno stvaramo bolju budućnost za naše obitelji i zajednice.

Udruga Hrvatski Ratnik

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print