“PTSP i popratne bolesti”

Dana 24.04.2023., Udruga Hrvatska Mati je imala priliku sudjelovati na predavanju koje je organizirano za naše hrabre branitelje i članove njihovih obitelji 24.04.2023. godine u Zadru.

 

Dana 24.04.2023., Udruga Hrvatska Mati je imala priliku sudjelovati na predavanju koje je organizirano za naše hrabre branitelje i članove njihovih obitelji. Tema tribine bila je iznimno važna i osjetljiva – “PTSP i popratne bolesti. Kako se liječiti i nositi s njima?”

Govornci tribine bili su eminentni stručnjaci iz područja psihijatrije predvođeni dr. med. Hermanom Vukušićem. Kroz svoja predavanja istaknuli su važnost razumijevanja i prepoznavanja simptoma PTSP-a, te načine kako se s tom teškom bolešću nositi.

     Posebnu pozornost posvetili su hrabrim braniteljima koji su u borbi za našu slobodu dali sve od sebe i ostavili neizbrisiv trag u našoj povijesti. Njihove žrtve i borba za domovinu nikada neće biti zaboravljene.

Također, željeli bi naglasiti važnost podrške obitelji branitelja. One su bile uz svoje najmilije tijekom najtežih trenutaka njihove borbe, a danas su tu da ih podupru na putu ka ozdravljenju.

Udruga Hrvatska Mati je ponosna što je mogla sudjelovati u ovom događaju te pružiti podršku hrabrim braniteljima i njihovim obiteljima. Nastavit ćemo raditi na promicanju svijesti o ovom važnom pitanju i pružanju podrške svima koji se bore s PTSP-om i popratnim bolestima.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print