Održali smo performans ”POSJETIMO PINOKIJA”

Danas dana 07.04.2022. godine smo se okupili ispred Poglavarstva Grada Zagreba kako bi izveli performans pod nazivom “Pinokijo” i podsjetili gradonačelnika na gorući problem 5 800 obitelji sa troje i više djece, koji se osjećaju izigrano postupcima istog.

“Želimo ukazati da mi nismo jedini problem, da ima i drugih problema, ono što gradonačelnik misli da su problemi, njemu su to djeca, ukida status roditelja odgojitelja, planira prodati Plinaru, imamo problem sa stočarima na Jakuševcu, seli nam Zelenu tržnicu, otkazi u Holdingu. Pinokio je naš gradonačelnik jer je sve lagao, lagao je cijelu predizbornu kampanju i sad laže”, rekla je predsjednica udruge Hrvatska Mati Ljiljana Dragić, dodavši kako njena udruga nije podigla tužbe te da će to napraviti kad članovi Udruge korisnici Mjere roditelj odgojitelj ne dobiju novčanu pomoć.

Podršku su nam došli iskazati gradski zastupnici Igor Peternel, Lucija Topolovec te bivši pročelnik Ivica Lovrić i pastor Evangelističke metodističke crkve Vatroslav Župančić kojima se od srca zahvaljujemo.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print