Blagdansko darivanje – SRETNA NAM, USPJEŠNA I BLAGOSLOVLJENA BILA 2024. GODINA!

Kada govorimo o obitelji i povezanosti, osobito u ovo blagdansko vrijeme, najviše su nam u mislima naša djeca. Za naše najmlađe smo tako organizirali podjelu prigodnih slatkih paketića. Želimo da oni tako uvide da netko misli na njih i brine o njima. Pozivam i sve one starije da u ove dane ponovno postanu djeca jer je ona prava, iskonska ljubav upravo među djecom. Stoga svima želim poručiti da blagdani nisu samo pokloni, blagdani su nešto drugo – kada se dijeli srce❤.

Ovom prigodom se želim zahvaliti svima koji aktivno sudjeluju u radu UHM-a, te smo sa nadom i vjerom u još uspješniju Novu 2024. godinu osmislili niz aktivnosti koje ćemo uskoro i predstaviti. Na našoj web stranici će biti dodana opcija “Postani dio tima” kako bi se postojeći i novi članovi mogli lakše aktivirati te sukladno svojim mogućnostima mogli sudjelovati u daljnjem radu udruge.

I na kraju veliko HVALA svima koji su svojim vremenom i donacijama doprinjeli radu UHM-a, tajništvu udruge na predanom volonterskom radu te Goranu i Tonku koji su uvijek spremni pomoći u svim našim aktivnostima i akcijama.

SRETNA NAM, USPJEŠNA I BLAGOSLOVLJENA BILA 2024. GODINA!🎉

Ljiljana Dragić
Predsjednica Udruge Hrvatska Mati

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print