udrugahrvatskamati@gmail.com / 091 612 4124

Sedmi dan ljetovanja

Došao je i zadnji dan naše avanture. Nažalost danas nam je dan započeo burom pa nismo mogli na jutarnje kupanje. Kako dječica ne bi bila žalosna brzo smo dogovorili i organizirali igranje igara sa našim animatorima. Vidjele smo da su jučer uživali sudjelujući u zabavnim igrama.

Vesele igre 🙂

Imali smo sreće pa nas je nakon jutarnje bure vrijeme ipak poslužilo. Dogovorili smo se da ćemo iskoristiti zadnji dan ljetovanja i kupati se do večere. Moram priznati da smo i mi ostale iznenađene i ganute do suza jer su djeca pripremila iznenađenje za nas. Dva dana su potajno pripremali crteže i pjesmice za nas. Hvala našoj Marini što im je pomogla u tome, i hvala joj na predivnom govoru i na svoj pomoći u ovih sedam dana.

Crteži 🙂
Naša Marina 🙂
Veliki i mali 🙂
“Kabum valovi”
Čekamo valove 🙂

Nakon kupanja i večere imali smo podjelu diploma. Dječji osmjeh ispuni srce srećom i veseljem. Naravno večer smo nastavili karaokama i plesom.

Malo plesa 🙂
Puno pjesme 🙂

Ponosni smo što smo uspjeli djeci omogućiti bezbrižno ljetovanje, puno igara, kupanja, novih prijateljstava, simpatija, plesa i pjesme. Nadamo se da ćemo i sljedeće godine uspjeti organizirati ljetovanje za još veći broj dječice. Djeca su naša budućnost.