udrugahrvatskamati@gmail.com / 091 612 4124

Konferencija “Poboljšanje svijeta”

“Djeca su najveće blago koje zajednica može posjedovati, jer je u njoj jamstvo i obećanje budućnosti… Valja održavati ozračje u kojemu djeca osjećaju da pripadaju zajednici i da dijele njezinu svrhu…”

Dana 25.03.2022. godine predstavnice Udruge Hrvatska Mati, Ljiljana Dragić i Sandra Lončar sudjelovale su uz ostale sudionike iz cijeloga svijeta, na konferenciji “Poboljšanje svijeta” koju je organizirala Bahai zajednica Hrvatske.

Manje je bitno tko je pokretač inicijative, kada se radi o cilju za dobrobit zajednica u kojima živimo. Bitan je zajednički cilj, zajedništvo za dobrobit ljudi. Iskreno djelovanje otvorenog srca za prave ciljeve. Dobrota i ljubav, te pomaganje svima potrebitima neka bude vodilja naših života.
Ne trebamo gledati tko je tko, spol, vjeru i naciju nego kako unaprijediti kvalitetu života- da niti jedno dijete ne bude gladno i tužno, te da niti jedan čovjek ne bude sam.
Učimo naše mlade istinskim vrijednostima i nadi u pravednu budućnost, u jednakost i prihvaćanje bez predrasuda, te uključivanjem mladih kroz razne akcije u politički aktivno djelovanje postići će se prave korjenite reforme društva.
Facebook
WhatsApp
Telegram